Ortlieb office bag QL 2.1

€119.95

Product Informatie

 
ORTLIEB CITY BIKER AKTETAS | QL2.1 | ZWART

De Ortlieb City Biker aktetas met rolsluiting en Quicklock 2.1 ophangsysteem. 10 liter inhoud. Ortlieb heeft deze mooie, luxe tas met rolsluiting nu uitgevoerd met het nieuwe Ortlieb Quick Lock 2.1 (QL2.1) systeem. Hierdoor is de tas nog gemakkelijk op uw fiets te plaatsen en zijn de beugels gemakkelijk zonder gereedschap te verstellen. 

Ortlieb City Biker aktetas: QL2.1 sluiting
De Ortlieb City Biker aktetas is uitgevoerd met een handige klep die ervoor zorgt dat de tas waterdicht is en toch gemakkelijk te openen. De onderkant van de Ortlieb City Biker is verstevigd samen met de zijkanten. Daardoor is de City Biker een degelijke tas voor dagelijks gebruik. De schouderband van de Ortlieb City Biker is gepolsterend. 

De Ortlieb City Biker is ook gevoerd en de tas is uitgevoerd met een binnenvak met rits, sleutel en pennenhouder. Optioneel kunt u de antidiefstalbeveiliging en laptop insert voor 13 en 15 inch gebruiken. De Ortlieb City Biker in de kleur zwart heeft de volgende maten: 42cm x 32cm x 10cm. De inhoud van de tas is 10 Liter en hij heeft een gewicht van 800 gram.De Ortlieb City Biker is ook verkrijgbaar met het Quicklock 3 systeem.

 

Ortlieb fietstassen met 5 jaar garantie en 100% waterdicht. Als Ortlieb specialist kunnen wij u perfect adviseren over de juiste keuze. 

 

 

Product Code: ORTV3VAT23

 

Mobile Site